Franca i jep dritë jeshile Protokollit, pritet votimi në Kuvend dhe Senat

Pas prezantimit të propozim-ligjit të Këshillit ministror, i njëjti sillet në procedure kuvendore ku do të duhet të votohet nga Senati dhe Kuvendi kombëtar

Qeveria franceze në këshillin e sotëm ministror e ka shqyrtuar Propozim ligjin për miratim të ratifikimit të Protokollit për anëtarësim të Maqeonisë së Veriut në NATO, ai u prezantua nga miistri për Evropë dhe punë të Jashtme.

Please publish modules in offcanvas position.