“Zhvatja”, Prokurori Joveski: Të gjithë do të merren në pyetje

Prokurori Publik Lubomir Joveski thotë se çdokush që ishte i përfshirë në rastin “Zhvatja” do të merret në pyetje . Ai ka thënë se janë duke punuar për të siguruar prova dhe se nuk do të kursejë askënd.

“Siç është e njohur, është duke rrjedhë një procedurë hetuese për këtë rast. Veprimet hetuese, Prokurori Publik i merr që të sigurohen provat dhe të vërtetohet e vërteta sipas planit të përgatitur i cili siguron hetim të plotë të rastit. Edhe njëherë e theksoj se prokuroria po vepron në mënyrë joselektive dhe i garantoj opinionit se çdokush që është i përfshirë në vepër konkrete do të merret në pyetje dhe pas përfundimit të hetimit, në përputhshmëri me ligjin do të merret edhe vendimi”, ka thënë Joveski, për Nezavisen.

Please publish modules in offcanvas position.