Pendarovski takohet me Brun-Hansen admiralin e forcave të armatosura norvegjeze

Me anëtarësimin e ardhshëm të vendit në NATO hapen mundësi të reja për zgjerimin e partneritetit midis armatave të Norvegjisë dhe të Maqedonisë së Veriut, konkluduan presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski dhe shefi i Shtatmadhorisë së Forcave të armatosura të Mbretërisë së Norvegjisë, admirali Hakon Brun-Hansen në takimin e sotëm në Shkup.

Në takim, informojnë nga Kabineti i Pendarovskit, u këmbyen mendime për bashkëpunimin gjithëpërfshirës midis dy vendeve, veçanërisht për bashkëpunimin bilateral ushtarak.

Maqedonia e Veriut, theksoi presidenti Pendarovsk