Kosova i vendos taksë Maqedonisë së Veriut

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, ka marrë vendimin për marrjen e masës reciproke ndaj Maqedonisë Veriore në dy produkte, mjalti dhe patate.

Shala ka vendosur që t’i vendoset taksa shtetit fqinj në importimin e mjaltit natyral dhe patatet. Vendimi hyn në fuqi menjëherë. Ky vendim i është nënshkruar edhe nga Dogana së Kosovës e cila obligohet që të zbatojë masat nga pika e parë e këtij vendimi.

Please publish modules in offcanvas position.