Ruskoska: Në PSP janë fshirë të dhëna nga kompjuterët

Në një deklaratë mbrëmë para Gjykatës Penale pas përcaktimit të paraburgimit për Katica Janevën, Prokurorja Villma Ruskoska duke u përgjigjur pyetjeve të gazetarëve ka konfirmuar se në PSP ka pasur fshirje të dhënave në kompjuterët, siç më parë kishte publikuar 360 shkallë.

“Shikoni, është e njohur se një pjesë e kompjuterëve janë fshirë dhe sa kam unë informacione këto janë të bashkëpunëtorëve profesionale që punojnë në PSP. As një kompjuter e cilit do qoftë prokuror nuk është fshirë e as formatuar”, ka thënë Ruskoska.

Please publish modules in offcanvas position.