“Krimi i organizuar dhe korrupsioni si kërcënim global i sigurisë” do jetë tema e konferencës së sotme

Ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski dhe ambasadorja e SHBA-së, Kejt Bërns sot do ta hapin konferencën  me temë “Krimi i organizuar dhe korrupsioni si kërcënim global i sigurisë”, që e organizon Qendra Marshall nga Shkupi.

Siç është paralajmëruar, pritet në konferencë mes tjerash të mbajnë fjalime edhe përfaqësues nga ambasada gjermane dhe franceze, si dhe profesorët e Fakultetit për siguri, Miodrag Laboviq dhe Marjan Gjurovski. .