Për shkarkimin e Janevës do të debatohet nesër

Për shkarkimin eventual të prokurores speciale publike Katica Janevës do të debatohet nesër, i cili është caktuar seancë në Komisionin kuvendor për çështje të zgjedhjeve dhe emërimeve, në të cilën do të shqyrtohet raporti i Këshillit të Prokurorëve Publikë për këtë rast.

Ende nuk dihet nëse për Raportin do të debatohet pas dyerve të mbyllura apo seanca do të jetë publike, sepse edhe pse Këshilli i Prokurorëve Publikë deri te Kuvendi e ka dërguar si material të klasifikuar, kryetari i Komisionit Ilija Dimovski paralajmëroi se do të dërgojë kërkesë deri te kryetari i ri deri te Këshilli për Prokurorë Publikë Aco Kolevski, ta deklasifikojë dokumentin.