Delegacioni i Komisionit të Venedikut në Shkup për bisedime për Ligjin e Gjuhëve

Delegacioni i Komisionit të Venedikut sot do të qëndrojnë në vendin tonë, ku do të realizojnë takim me anëtarët e grupeve të deputetëve dhe deputetët e partive më të vogla etnike në lidhje me mendimin e Komisionit për Ligjin e përdorimit të gjuhëve.

Përfaqësuesit e delegacionit të Komisionit të Venedikut do të realizojnë takim me deputetët e grupeve parlamentare të LSDM-së, BDI-së, OBRM-PDUKM-së, grupin e deputetëve të pavarur nga OBRM-PDUKM. Ata do të realizojnë takim edhe me deputetët e partive më të vogla Alternativës, Aleancës për Shqiptarët dhe Lëvizjen Besa