Shkup, 19 persona të lënduar në 15 aksidente

Nëntëmbëdhjetë persona kanë marrë lëndime të lehta trupore në 10 aksidente trafiku prej gjithsej 15 që kanë ndodhur gjatë 24 orëve të fundit në rajonin e qytetit të Shkupit. Në pesë aksidente është shkaktuar dëm material.

Sipas të dhënave të SPB Shkup, nga policia e komunikacionit janë përjashtuar 25 shoferë të cilët kanë lëvizur me shpejtësi më të madhe nga e lejuara, një shofer i cili e ka drejtuar automjetin nën ndikimin e alkoolit, 13 shoferë para se ta fitojnë të drejtën e drejtimit të automjetit motorik, një shofer fillestar dhe 14 automjete të pa regjistruara.

Janë sanksionuar edhe tetë shoferë për mos mbajtjen e rripit të sigurisë dhe shtatë shoferë të cilët kanë folur në telefon celular derisa e kanë drejtuar automjetin.

Për parkim jo të drejtë janë dhënë 77 gjoba, ndërsa me automjetin e posaçëm “karrotrec” janë larguar 84 automjete.

Please publish modules in offcanvas position.