Mançevski në Code Week në Manastir

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe administratës, Damjan Mançevski sot do të jetë për vizitë pune në Manastir, ku do të flasë në ngjarjen “Bëj robot” që realizohet në kuadër të Javës së kodimit – Code Week, në organizim të “Qendrës nacionale për zhvillim të inovacioneve dhe mësimit sipërmarrës”.

Mançevski, njëherit do ta vizitojë edhe ndërtesën e re të Fakultetit për teknologji informatike dhe të komunikimeve në Manastir, ku do të realizojë takim me dekanin e fakultetit, prof.dr. Igor Nedellkovski. .