Spasovski: Të mos bëhen spekulime në lidhje me arratisjen e Spasovit

Ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski, duke u përgjigjur në pyetjen e gazetarëve në lidhje me spekulimet se disa ish-specialistë të policisë ishin të përfshirë në arratisjen e të Igor Spasov, tha se ka spekulime të ndryshme dhe se policia nuk duhet t’i bazojë vendimet e tyre në spekulime.

Ai theksoi se dje Prokuroria Publike në Shtip hapi hetim për të parë se kush është i përfshirë në këtë proces.Nëse ka përgjegjësi, nëse tregohet se ka ndëshkime ne do të parandalojmë të gjitha zhvillimet e ardhshme. Sistemi duhet të fillojë të funksionojë nëse duam të kemi një rregull të ligjit, të cilin qytetarët do ta besojnë, jo vetëm një, por të gjitha institucionet, të gjithë punojnë së bashku për të kënaqur interesat e qytetarëve”, tha Spasovski, i cili sot vizitoi stacionin e rinovuar të policisë së Vallandovës.