Nga mesnata derivatet e naftës me çmime më të larta

Benzina Euro Super BS 95 shtrenjtohet për një denar ndërsa Euro Super BS 98 dhe Euro Dizel shtrenjtohen për gjysmë denari.

Kështu që nga mesnata një litër Euro Super BS 95 do të shitet për 68.50 denarë për litër, Euro Super BS 98 do të shitet 70.50 denar për litër dhe Euro Dizeli do të shitet për 62 denarë.