Ambasadorja Bërns do të mbajë ligjëratë në UT

Ambasadorja e SHBA-së në vend, Kejt Meri Bërns sot do ta vizitojë Universitetin e Tetovës.

Është paraparë që ambasadorja Bërns të mbajë ligjëratë para studentëve dhe kuadrit akademik në temë lidhur me integrimet.