Promovim i strategjive të përpiluara nga grupet punuese të përbëra prej MPB-së dhe Misionit të OSBE-së

Sot do të promovohen strategjitë e përpiluara nga ana e grupeve punuese nga Ministria e Punëve të Brendshme dhe Misioni i OSBE-së.

Siç kumton MPB, në promovim do të marrin pjesë ministri i Punëve të Brendshme Oliver Spasovski dhe shefi i misionit të OSBE-së në Shkup, ambasadori Klemens Koja.