Nuhiu: MPB, promovon strategjite e reja

Së bashku me përfaqësuesit e OSBE-së prezentuam qëndrimet e reja institucionale të Ministrisë së brendshme në fushën e resurseve njerëzore, procedurave disciplinore, inkuadrimit dhe komunikimit me shoqërinë dhe zhvillimit të Qendrës për stërvitje, ka pohuar zv. ministri Agim Nuhiu. Një hap shumë i madh!
Është e nevojshme të shqyrtohet edhe mundësia e shkëputjes së ndikimit institucional të Ministrit të brendshëm mbi trupat për kontrollë të brendshme, sjellje profesionale dhe respektim të standardeve dhe të flaket çdo ndikim subjektiv eventual

Please publish modules in offcanvas position.