Gjatë fundjavës 20 të lënduar në gjithsejt 31 aksidente në Shkup

Dy shoferë dhe një bashkudhëtar janë lënduar rëndë, ndërsa lëndime trupore kanë marrë 17 persona, në 17 nga gjithsejt 31 aksidente që janë regjistruar në rajonin e SPB Shkup.

Policia rrugore ka përjashtuar nga trafiku 16 persona nën ndikim të alkoolit dhe gjashtë para se ta marrin të drejtën e drejtimit të automjetit. Janë përjashtuar edhe gjashtë automjete të paregjistruara.

Janë gjobitur edhe nëntë këmbësorë për kalimin e rrugës jashtë vendkalimeve për këmbësorë dhe një për kalimin në dritë të kuqe.

Për shkak të parkimit të parregullt “karrotreci” ka larguar 103 automjete.