Berova me ftohtë, kurse ne Mavrovë bora arrin ne 12 cm

Në Berovë sot në mëngjes më ftohtë, -11 gradë Celsius, ndërsa maksimalisht dy gradë janë matur në Dojran.

Sipas DPHM, -8 në Shkup Petrovec, Shtip dhe Kriva Pallankë, -7 në Tetovë, Manastir, Strumicë, Dibër, Demir Kapi dhe Hanet e Mavrovës, -6 në Shkup në Zajçev Rid dhe Ohër, -5 në Pretor dhe Kumanovë, -4 në Lazaropole, -3 në Gjevgjeli dhe zero gradë janë matur në Krushevë.

Lartësia për shtresën e borës deri në orën 7 është 12 centimetra në Hanet e Mavrovës, katër në Kodrën e Diellit dhe dy centimetra në Krushevë.