Shekerinska: Anëtarësimi ne NATO na jep fuqi dhe energji të re

Ministrja e Mbrojtjes, Radmilla Sheqerinska në konferencë për shtyp foli për ratifikimin e Protokollit për anëtarësimin në NATO në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut.

Ashtu siç tha ajo, këto suksese do t’i japin fuqi dhe energji të re Maqedonisë së Veriut.“E bëmë atë që shumë më herët është dashur të bëhet. Filluam t’i zgjidhin problemet. Dua të falënderoj për besimin e qytetarëe që na dhanë dhe ma dhanë personalisht mua. Mora pjesë dhe i shkova deri në fund dy qëllimeve strategjike të shtetit. besoj se këto suksese do t’i japin fuqi të re shtetit”, tha Sheqerinska.

Please publish modules in offcanvas position.