Në Kodrën e Diellit ngriten dy lokacione për Karantinë, të izoluar 160 persona

Në Kodrën e Diellit janë caktuar dy lokacione që do të shndërrohen në karantinë.

Gjithmonë të thirrur në informatat nga policia e Tetovës, janë caktuar0 Hotel Sllavija dhe Hotel Teteks Popova Shapka.

Deri dje, në këto dy lokacione janë akomoduar për karantinë 160 persona që udhëtuan nga shtetet e jashtme në vendlindje.