Filipçe: Gjatë 24 orëve të kaluara kemi dy vdekje

Ministri i Shëndetësisë, Venko Fipiçe thas se përveç vdekjes së 63 vjeçarit nga Struga ka vdekur edhe një person nga Kumanova.

“Edhe një person nga Kumanova në spitalin ‘8 shtatori’, i vdekur, ka rezultuar pozitiv në testimin për coronavirus më 1 prill”, tha miinistri Filipçe. Momentalisht në Maqedonia ka 555 të sëmurë. Deri më tani ka 23 të shëruar dhe 19 vdekje