15 raste të reja në 24 orët e fundit në vend, shkon në 570 numri i përgjithshëm

Gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 15 raste te reja me Kovid-19 në vendin tonë. 

Rastet janë paraqitur si më poshtë:

  • Kumanove 8
  • Shkup 4
  • Tetovë 1
  • Strugë1
  • Shtip 1

Me 15 rastet e reja numri përgjithshëm i të infektuarve shkon në 570. Ndërsa janë regjistruar edhe 3 viktima, 2 në Tetovë dhe 1 në Shtip. Numri i përgjithshme i viktimave shkon në 20.

Nga këto te dhëna nuk janë përfshirë testet e qendrave private për testim sepse spitalet nuk kane punuar.