Nuhiu: Policia ne sherbim të qytetarëve

Gjatë 24 orëve të fundit me Vendim nga Inspektoriati shtetëror për sanitari dhe shëndetësi janë futur në izolim 186 qytetarë, kurse me Deklarate për vetëizolim 350 qytetarë.

Në karantinë shtetërore janë futur 206 qytetarë.
Për mosrespektim të orës policore janë regjistruar 41 raste dhe janë marrë masa adekuate.