Për 24 orë janë bërë 481 shkelje për mosmbajtje të maskave dhe 155 të arrestuar gjatë orës policore

In the first 24 hours of the return of the reversal measures, 481 violations were registered among persons who did not maintain personal protection, while 155 were arrested by 203 persons who did not respect the movement ban. .

Siç kumtoi MPB, gjatë 24 orëve të fundit në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut 722 personave u janë dhënë vendime për izolim, ndërsa 185 persona kanë nënshkruar deklarata për vetizolim.

“Nga ana e nëpunësve policor janë kryer kontrolle te personat në izolim dhe vetizolim dhe nuk janë evidentuar persona të cilët nuk e kanë respektuar masën për izolim dhe vetizolim”, citohet në kumtesën e policisë.