Gjatë 24 orëve të fundit, u kryen 1372 teste dhe 112 raste të reja të COVID -19

Gjatë 24 orëve të fundit, u kryen 1372 teste dhe 112 raste të reja të COVID -19

Gjatë 24 orëve të fundit, u kryen 1372 teste dhe 112 raste të reja të COVID -19 u regjistruan.

Në:

 • Shkup 46
 • Kumanovë 7
 • Shtip 1
 • Prilep 2
 • Tetovë 1
 • Strugë 6
 • Veles 4
 • Manastir 7
 • Ohër 4
 • Gostivar 3
 • Strumicë 11
 • Radovish 3
 • Koçani 4
 • Probishtip 1
 • Berovë 1
 • Valandovë 1
 • Vinicë 1
 • Deleçevë 1
 • Kratovë 1
 • Sveti Nikole 4
 • Kërçovë 2
 • Resnje 1

Në spital humbën jetën 8 pacientë nga Tetova (73 vjet), nga Strumica (58 vjet), nga Dellçeva (55 vjet), dy nga Struga (80 dhe 74 vjet) dhe tre pacientë nga Shkupi (53,76 dhe 82 vjet).

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 159 pacientë të shëruar nga:

 • Shkup 42
 • Kumanovë 8
 • Shtip 3
 • Prilep 8
 • Tetovë 10
 • Strugë 6
 • Veles 4
 • Manastir 3
 • Ohër 10
 • Kavadar 2
 • Gostivar 13
 • Gjevgjeli 11
 • Strumicë 4
 • Kriva Palankë 2
 • Radovish 2
 • Krushevë 2
 • Koçani 4
 • Probishtip 1
 • Makedonski Brod 2
 • Pehçevë 1
 • Berovë 3
 • Valandovë 1
 •  Vinicë 2
 • Dellçevë 8
 • Sveti Nikole 3
 • Kërçovë 3
 • Resnje 1

Deri më tani, një total prej 187,080 testesh të COVID -19 janë kryer në vend. Nuk ka testime nëpërmjet skriningut.

Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 17786, numri i pacientëve të shëruar është 14801, numri i atyre që humbën jetën është 737 dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 2248.