404 raste të reja dhe 14 viktima nga Kovid-19

404 raste të reja dhe 14 viktima nga Kovid-19

Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1524 teste dhe 404 raste të reja të COVID -19 janë regjistruar.

Në:

- Shkup 172

- Kumanovë 15

- Dibër 4

- Shtip 8

- Prilep 25

- Tetovë 41

- Strugë 4

- Veles 6

- Manastir 4

- Ohër 11

- Kavadar 5

- Gostivar 20

- Gjevgjeli 9

- Strumicë 29

- Kriva Palankë 2

- Koçani 18

- Probishtip 3

- Berovë 6

- Vinicë 2

- Dellçevë 4

- Sveti Nikole 2

- Kërçovë 3

- Resnje 2

- Negotinë 9

Humbën jetën 14 pacientë, një nga nga Prilepi (77), dy nga Kumanova (76 dhe 66), një nga Kriva Pallanka (65), një nga Shkupi (80), një nga Gjevgjelia (51),një nga Koçani (83), një nga Struga (66), një nga Manastiri (68), dy nga Resnja (52 dhe 83),një nga Vinica (67), një nga Berova (67), një nga Tetova (59). Të gjithë pacientët humbën jetën në spital.

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 182 pacientë të shëruar nga:

- Shkup 107

- Kumanovë 4

- Shtip 9

- Prilep 10

- Tetovë 11

- Strugë 4

- Manastir 3

- Ohër 1

- Gostivar 1

- Gjevgjeli 5

- Strumicë 4

- Radovish 6

- Koçani 6

- Probishtip 1

- Makedonski Brod 1

- Pehçevë 2

- Valandovë 3

- Sveti Nikole 1

- Kërçovë 3

Deri më tani, një total prej 233,137 testeve të COVID -19 janë kryer në vend.

Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 26394, numri i pacientëve të shëruar është 18430, numri i atyre që humbën jetën është 897 dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 7067.