29 të vdekur, 1069 raste të reja dhe 1242 të shëruar nga Covid-19

29 të vdekur, 1069 raste të reja dhe 1242 të shëruar nga Covid-19

Numri i të shëruarve gjatë ditës së sotme ka qenë më i lartë se i të infektuarve.

Kështu nga 3 012 testime të kryera, 1 069 kanë rezultuar pozitivë, ose 35% e testeve të kryera, ndërsa janë shëruar edhe 1 242 persona.

Po ashtu në 24 orët e fundit kanë ndërruar jetë edhe 29 pacientë.