Shkup, brenda 24 orëve shqiptohen 142 gjoba në trafik

Vetëm ne territorin e Shkupit gjatë ditës së djeshme janë sanskionuar 142 shoferë, njofton Ministria e Punëve të Brendshme. Nga MPB njoftojnë se për mos respektim të shpejtësisë janë shqiptuar 39 gjoba ndërsa 11 për vozitje pa aptentë shoferi. Gjashtë dënime janë shqiptuar për vetura teknikisht të parregullta, pesë për përdorim të celularit, gjashtë për kalim në semafor të mbylëlur, 5 për mosvendosjen e ripit të sigurisë dhe 16 për vetura gabimisht të parkuara.