MPB-ja ka një apel për prindërit që kanë fëmijë

MPB-ja ka një apel për prindërit që kanë fëmijë

MPB u bën apel qytetarëve, veçanërisht prindërve t’u kushtojnë vëmendje aktiviteteve të fëmijëve të tyre në rrjetet sociale.

Nga Interpoli, kumtoi sot MPB, e informon opinionin është marrë informacioni se në profilet e rrjetit social “Tik Tok” në Rusi dhe Izrael janë vërejtur thirrje për vetëlëndimin e personave minorenë.

Sipas njohurive aktuale, thirrje të tilla nuk ka nga profile të territorit tonë as nga shtetet përreth, por bëjmë apel për vigjilencë dhe mbikëqyrje me qëllim që të shmangen çfarëdo ngjarjesh të padëshiruara.