Në rajonin e Peshtanit në afërsi të Liqenit të Ohrit nis rrënimi i objekteve pa leje

Në rajonin e Peshtanit në afërsi të Liqenit të Ohrit nis rrënimi i objekteve pa leje

Në rrugën nga e ashtuquajtura Metropol në fshatin Peshtani të Ohrit, respektivisht në bregun e Liqenit të Ohrit në këtë pjesë ka nisur rrënimi i platformave dhe objekteve tashmë të ndërtuara në këtë pjesë, transmeton Alsat.

Aksioni i sotëm është pjesë e inciativës së Komunës së Ohrit për rrënimin objekteve pa leje në bregun e Liqenit.