Nuredini në Athinë në Forumin ekonomik Delfi

Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor të Maqedonisë së Veriut, Naser Nuredini sot do të marrë pjesë në panel diskutimin kushtuar “Marrëveshjes së gjelbër evropiane” të Forumit ekonomik Delfi në Athinë, ndërsa do të realizojë takim edhe me kolegun e tij grek, njofton korrespondentja e MIA-s në Athinë.