Ligji për shtetësinë në mbledhje të Komisionit për çështje evropiane

Komisioni i Kuvendit për çështje evropiane sot duhet ta mbajë mbledhjen e vet të 23-të, në rend dite të së cilës është vetëm një pikë. Anëtarët e Komisionit do të duhet të diskutojnë për Propozimin e ligjit për ndryshim dhe plotësim të Ligjit për shtetësinë e Republikës së Maqedonisë, me procedurë të shkurtuar në lexim të dytë.