Silvio Berluskoni posedon 41 vepra të koleksionit të artistit shqiptar Ibrahim Kodra

Ka shumë koleksionist që posedojnë vepra të Kodrës, të blera në ankande të ndryshme. Përveç koleksionistëve shqiptarë edhe shqiptarët e Kosovës dhe Maqedonise janë shume aktiv në këtë drejtim. Silvio Berluskoni posedon një koleksion të veprave të Kodrës me 41 punime. Një tjetër punim, është zbuluar te shtëpia e Dario Fo-së.