“Mini Shengeni”, Zaev, Rama dhe Vuçiç takohen javës tjetër në Shkup

Kryeministri i vendit Zoran Zaev, kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama dhe presidenti serb, Aleksander Vuçiçdo të takohen më 28 dhe 29 korrik në Shkup, në një takim të radhës në kuadër të iniciativës së “Minishengenit”.Përgjatë qëndrimit në Shkup, Rama, Vuçiç dhe Zaev do të marrin pjesë edhe në një forum ekonomik për bashkëpunim rajonal të organizuar nga odat ekonomike të tre shteteve. Ndërsa Kosova nuk ka marrë pjesë në iniciativën e “Mini Shengenit”.