NJOFTIM PËR STUHI LOKALE nga Qendra për Menaxhim me Kriza

Nesër (05.08.2021) moti do të mbetet me diell dhe jashtëzakonisht i ngrohtë. Pasdite dhe gjatë natës, si dhe të premten në mëngjes, në vende do të ketë shi të rrëmbyeshëm, stuhi dhe erë të fortë. Në nivel lokal, proceset do të jenë më intensive në formën e stuhive, me më shumë shi të rrëmbyeshëm për një kohë të shkurtër, shkarkime të forta elektrike, erëra të forta(mbi 80 km / orë) dhe kushte për breshër.

Rekomandim: Në rast të shkarkimeve elektrike, rekomandohet të jeni më të kujdesshëm dhe të mos qëndroni jashtë dhe nën pemë.