Nga mesnata nafta lirohet për 1.5 denar, çmimi i benzines mbetet i pandryshuar

Nga mesnata çmimi i naftës do zvogëlohet  për 1.5 denarë, dhe çmimet e benzinës mbeten të njëjta ka bërë te ditur Komisioni Rregullator i Energjisë .

Nga 21.9.2021 nga 00:01 çmimet e derivateve të naftës do të jenë:

Benzinë ​​motorike EUROSUPER BS - 95 73,00 (denarë / litër)

Benzinë ​​motorike EUROSUPER BS -98 75.00 (denarë / litër)

Karburant nafte EURODIESEL BS (DE V) 62.00 (denarë / litër)

Vaj djegës Extra light 1 (EL-1) 64.00 (denarë / litër)

Naftë M-1 NS 39,181 (denarë / kilogram)

Çmimi me pakicë i vajit ekstra të lehtë shtëpiak (EL-1) rritet me 1 denar.

Çmimi me pakicë i mazutit M-1 NS rritet me 0.786 denarë për kilogram.