Facebook-ut i bien të ardhurat shkak bëhet Tik-Tok

Facebook-ut i bien të ardhurat shkak bëhet Tik-Tok

Pronari i Facebook dhe Instagram u godit nga një rënie në shitjet e reklamave në tre muajt deri në korrik, rënia e parë e të ardhurave nga viti në vit në historinë e firmës.

Të ardhurat totale ranë 1% në 28.8 miliardë dollarë, por kompania mëmë Meta shmangu një rënie të përdoruesve.

Ky është ende një ndryshim i dukshëm për rrjetin e mediave sociale, i cili ka pasur vite rritjeje dyshifrore.

Ai vjen mes konkurrencës së shtuar nga TikTok dhe gjigantët si Amazon.

Në fillim të këtij viti, Facebook raportoi rënien e parë ndonjëherë të përdoruesve aktivë të përditshëm.

Si përgjigje, kompania kohët e fundit ndryshoi algoritmet e saj në Instagram dhe Facebook për të vepruar më shumë si TikTok, duke rekomanduar postime për përdoruesit jashtë bazës së llogarive që ata ndjekin.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.