Viktimat dhe rastet e reja me COVID-19

Viktimat dhe rastet e reja me COVID-19

Sipas të dhënave të Institutit të Shëndetësisë Publike, në 24 orët e fundit, nga 1.317 analiza të kryera, janë regjistruar 600 raste të reja me COVID-19, si dhe gjashtë pacientë të vdekur.

Të dhënat janë si vijon:

  • Raste të reja: 600
  • Riinfektime: 134
  • Të vdekur: 6
  • Të vdekur të raportuar në Termini im: 4
  • Të shëruar: 743
  • Testime: 1.317

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.