Shqiptohen 171 masa në Shkup, 22 për tejkalim të shpejtësisë

Shqiptohen 171 masa në Shkup, 22 për tejkalim të shpejtësisë

MPB dje ka vijuar dje ka vazhduar me kontrollet e intensifikuara në fushën e komunikacioni në gjithë territorin e Shkupit.

“Në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 171 masa, nga të cilat 22 masa për tejkalim të shpejtësisë, 20 masa për drejtim të automjetit pa patentë shofer, shtatë masa për kundërvajtje nga drejtuesit e motoçikletave, katër masa për vozitje në ndikim të alkoolit.

Janë vendosur 4 masa për përdorim celular, 13 masa për kalim sinjali të mbyllur (semafor të kuq), 10 masa për parakalim dhe qarkullim të paligjshëm, katër masa për shofer fillestar…”njoftojnë nga MPB.