MPB Shkup gjobit 141 shoferë

MPB Shkup gjobit 141 shoferë

Ministria e Punëve të Brendshme gjatë ditës së djeshme (29.09.2022) ka vazhduar me intensifikimin e kontrolleve të veprimit në zonën e trafikut.

Në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 141 gjoba, nga të cilat 19 sanksione për ngasje me shpejtësi më të madhe se e lejuara, 13 gjoba për drejtim mjeti pa patentë shofer, pesë sanksione për drejtim mjeti nën ndikimin e alkoolit.

Gjashtë gjoba janë shqiptuar për përdorim të celularit, katër sanksione për kalim sinjalizim të mbyllur (semafori i kuq), nëntë sanksione për mospërfillje të kalimit, katër sanksione për shofer fillestar, 3 gjoba për kundërvajtje nga këmbësorët.

Kontrollet e përmirësuara të veprimit vazhdojnë.

“Apelojmë tek qytetarët që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e komunikacionit në mënyrë që të rrisim sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta”, thonë nga MPB.

 

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.