Sanksionohen 203 shoferë në Shkup, 36 për tejkalim shpejtësie

Sanksionohen 203 shoferë në Shkup, 36 për tejkalim shpejtësie

Ministria e Punëve të Brendshme gjatë ditës së djeshme (19.11.2022) ka vazhduar me intensifikimin e kontrolleve në fushën e trafikut.

Në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 203 masa, nga të cilat 36 sanksione për drejtim mjeti mbi shpejtësinë e lejuar, 21 masa për drejtim mjeti nën ndikimin e alkoolit, tetë sanksione për drejtim mjeti pa patentë shofer.

Janë vendosur 14 masa për përdorimin e celularit gjatë drejtimit të automjetit, katër sanksione për kalim sinjalizim të mbyllur (semafor të kuq), pesë masa për automjete të paregjistruara…

Apelojmë tek qytetarët që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e komunikacionit në mënyrë që të rrisim sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta, thonë nga MPB-ja.

 

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.