Gjobiten 146 shoferë në Shkup, 15 për vozitje të shpejtë

Gjobiten 146 shoferë në Shkup, 15 për vozitje të shpejtë

Gjithsej 146 masa janë shqiptuar dje në Shkup në kontrollet aksionare në fushën e komunikacionit të kryera nga MPB.

15 sanksione kanë qenë për drejtim të automjetit mbi shpejtësinë e lejuar, shtatë masa për drejtim të automjetit pa leje drejtimi, tre sanksione për automjetet e paregjistruara.

Siç informon MPB-ja, janë shqiptuar katër gjoba për përdorim të celularit gjatë drejtimit të automjetit, katër sanksione për kalim në sinjal të mbyllur (semafor të kuq).

“Kontrollet e intensifikuara vazhdojnë edhe në ditët në vijim. Apelojmë tek qytetarët që të respektojnë rregullat e komunikacionit për të rritur sigurinë në komunikacion dhe të kontribuojmë së bashku për rrugë më të sigurta”, thuhet në njoftimin e MPB-së.

 

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.