MPB: 136 gjoba në Shkup, 11 për tejkalim të shpejtësisë

MPB: 136 gjoba në Shkup, 11 për tejkalim të shpejtësisë

Ministria për Punë të Brendshme njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit ka regjistruar gjithsejtë 136 shkelje të rregullave të trafikut.

Prej tyre: 11 për tejkalim të shpejtësisë, 10 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 7 për mosdhënien e përparësisë. Janë shqiptuar dhe 5 gjoba për kalim në të kuqe në semaforë, 3 për vozitje në gjendje të dehur…

 

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.