102 gjoba në Shkup, 9 për tejkalim të shpejtësisë

102 gjoba në Shkup, 9 për tejkalim të shpejtësisë

Ministria për Punë të Brendshme (MPB) njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit ka regjistruar gjithsejtë 102 shkelje të rregullave të trafikut, prej tyre.

9 për tejkalim të shpejtësisë, 6 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 5 për kalim në të kuqe në semaforë. Janë shqiptuar dhe 6 gjoba për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, 6 për makina teknikisht të parregullta dhe të paregjistruara, 3 për ngasje të makinës në gjendje të dehur dhe katër të tjera për mosdhënie përparësi këmbësorëve.

 

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.