MPB: 211 gjoba në Shkup, 70 për tejkalim të shpejtësisë

MPB: 211 gjoba në Shkup, 70 për tejkalim të shpejtësisë

Ministria për Punë të Brendshme (MPB) njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Qytetit të Shkupit ka regjistruar gjithsejtë 211 shkelje të rregullave të trafikut, prej tyre: 70 për tejkalim të shpejtësisë, 16 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 21 për ngasje të makinës në gjendje të dehur.

Sipas raportit të MPB-së janë shqiptuar dhe 3 masa për përdorim të celularit gjatë vozitjes, 2 për shoferë fillestarë dhe 6 të tera për kalim në të kuqe në semaforë.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.