Gjykata ka hedhur poshte kërkesën e Prokurorisë Speciale për përcaktimin e masës së sigurisë "paraburgim" për 8 të dyshuar për parregullsi zgjedhore në rastin "Titanik", shkruan portali maqedonas Telegraf.

Gjykata: Të dyshuarit për rastin "Titanik" do të gjykohen të lirë

Gjykata ka hedhur poshte kërkesën e Prokurorisë Speciale për përcaktimin e masës së sigurisë "paraburgim" për 8 të dyshuar për parregullsi zgjedhore në rastin "Titanik", shkruan portali maqedonas Telegraf.

Ashtu si është bërë e ditur dje, mes të dyshuarve janë edhe ish-ministrja e Punëve të Brendshme, Gordana Jankulloska, ish ministri për transport dhe lidhje, Mile Janakieski, kryetari i komunës së Pustecit, Edmond Temelko dhe sekretari i Qeverisë, Kiril Bozhinovski.