Përfshihet nga zjarri ndërtesa kryesore e ELEM-it që ndodhet në qendër të Shkupit.

Përfshihet nga zjarri ndërtesa e ELEM-it në qendër të Shkupit

Përfshihet nga zjarri ndërtesa kryesore e ELEM-it  që ndodhet në qendër të Shkupit.

Zjarrfikësit po mundohen të neutralizojnë zjarrin, ndërkohë që ende nuk dihen shkaqet që shkaktuan flakët.
Nga pamjet e para duket se ndërtesa është ndërtuar në pjesën më të madhe të saj. Akoma ekziston paniku në popullatën përreth dhe zjarfikësit po mundohen ta lokalizojnë zjarrin.