Një fëmijë në Londër katër vite rradhazi pranon dhurata për rastin e Vitit të Ri nga një musliman i moshuar për një arsye që do t'ju habis të gjithëve!

Një fëmijë në Londër katër vite rradhazi pranon dhurata për rastin e Vitit të Ri nga një musliman i moshuar për një arsye që do t'ju habis të gjithëve! (FOTO)

6 vjeçari Alfie i cili jeton në Jug të Londrës, ka përjetuar një rast interesante me një gjysh musliman me emrin Husejin. Historiku i këtij çifti i cili tani është bërë shumë aktual në Angli ka filluar në Jug të...

“Dhurata më e veçantë”…

“Dhurata më e veçantë”…

Gjyshi i dhuron mbesës për 16-vjetorin e lindjes një dhuratë shumë të veçantë që ka bërë për të qarë shumë persona. Gjyshi i kujdesshëm ka mbajtur shënime të detajuara të aventurave që ka kaluar bashkë me mbesën, kur ajo ishte...

SPANJOLLJA AINHOA FEAL E FASCIONUAR PAS GJUHËS SHQIPE

SPANJOLLJA AINHOA FEAL E FASCIONUAR PAS GJUHËS SHQIPE

Dëshira ime është që pas përfundimit të studimeve është që të hap një departament të gjuhës shqipe në njërën nga universitetet në Spanjë

Treni që udhëton vetëm për një vajzë, historia e saj prekëse

Treni që udhëton vetëm për një vajzë, historia e saj prekëse

Një tren bën vetëm dy ndalesa, një kur një nxënëse e shkollës së mesme shkon në shkollë dhe një tjetër kur ajo kthehet.

Për vite të tëra, treni në stacionin Kami-Shirataki në Japoni ndalet vetëm për një nxënëse, nxënëse kjo...

Battani, zbuluesi dhe përdoruesi i parë i formulave trigonometrike në Astronomi

Battani, zbuluesi dhe përdoruesi i parë i formulave trigonometrike në Astronomi

Battani ka lindur në qytetin e Battan në Harran (859-929). Emri i tij i vërtetë është Muhammed ibn Kabir ibn Sinan el-Rakki al-Harrani. Është i famshëm me emrin Abu Abdullah dhe Battani. Konsiderohet si një nga 20 astronomët më të...

7 rregulla të Bill Gates që nuk t’i mëson shkolla

7 rregulla të Bill Gates që nuk t’i mëson shkolla

Themeluesi i kompanisë Microsoft, dhe njëkohësisht një nga njerëzit më të pasur në botë jep këshilla për të një jetë të suksesshme e të pasur, pa nevojën e shkollës.

Sekreti i hapave të vegjël

Sekreti i hapave të vegjël

Një urtësi e lashtë thotë: “Suksesi është kurora e përpjekjeve të vogla, të përsëritura dhe të akumuluara ditë pas dite.”

Që e mira të vazhdojë…

Që e mira të vazhdojë…

Pasi u ul në tavolinë, bëri porosinë dhe menjëherë kamarieri i solli ushqimin që kishte porositur. Me të përfunduar, u ngrit qetë-qetë, mori faturën dhe futi dorën në xhep që të nxjerrë portofolin. Por… nuk e gjeti portofolin në xhep.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.