TETOVË: TRADITA E QETHJES SË DHENVE PO RUHET ME FANATIZËM

(FOTO LAJM) TETOVË: TRADITA E QETHJES SË DHENVE PO RUHET ME FANATIZËM

Në Maqedoni në disa zona malore akoma po ruhet tradita e qethjes së dhenve një traditë kjo e cila përcillet nga një gjeneratë tek tjetra. Kohët e fundit edhe pse blegtoria po shënon ulje, traditat vazhdojnë të ruhen sidomos në...

Ky është burri që ka 100 gra dhe 500 fëmijë (VIDEO)

Ky është burri që ka 100 gra dhe 500 fëmijë (VIDEO)

Bakary Yerima Bouba Alioum është mbreti i Maroua në veriun ekstrem të Kamerunit.

Si t’i bëjmë 10 minutat e para në punë sa më produktive

Si t’i bëjmë 10 minutat e para në punë sa më produktive

Dhjetë minutat e para të ditës mund të përcaktojnë produktivitetin për gjithë pjesën tjetër. Prandaj kujdesuni që të bëni gjërat e duhura për të patur një ditë të suksesshme në punë.

"Gruaja-gjarpër" që humbet 40 kg lëkurë në vit

"Gruaja-gjarpër" që humbet 40 kg lëkurë në vit

Një vajzë ka lindur me një sëmundje të lëkurës që rritet 10 herë më shpejt se normalisht dhe bie si e gjarprit.

4-vjeçarja që eci 8 km në -24 gradë për të kërkuar ndihmë për gjyshen

4-vjeçarja që eci 8 km në -24 gradë për të kërkuar ndihmë për gjyshen

Një vajzë katërvjeçare, ka ecur tetë kilometra nëpërmjet një lumi të ngrirë në malet e Siberisë që njihe edhe për praninë e ujqërve , për të kërkuar ndihmë për gjyshen e cila papritmas ndërroi jetë.

5 mënyrat se si të lini përshtypje të mirë

5 mënyrat se si të lini përshtypje të mirë

Gjuha e trupit dërgon mesazhe të forta për karakterin tonë. Edhe kur nuk e themi ndonjë fjalë, ne flasim shumë për veten tonë. Ja se si ju mundemi në heshtje të lëmë përshtypje të mirë.

Nënat e fituan betejën për një Tetovë tëpastër, kurse autoritetet dështuan

Nënat e fituan betejën për një Tetovë tëpastër, kurse autoritetet dështuan

Elmedina Abdulahi e lindur në Prizren, studimet i ka mbaruar në universitetit Shën “Kirili dhe Metodi”, drejtimin e Etnologjisë.

Kirurgia 90-vjeçe që ka kryer 10 mijë operacione gjatë karrierës së saj

Kirurgia 90-vjeçe që ka kryer 10 mijë operacione gjatë karrierës së saj

Kirurgia më e vjetër në Rusi, e cila këtë vit mbush 90 vjet ka kryer 10 mijë operacione, thotë se nuk e ka ndërmend të dalë në pension.

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.