Morgan Freeman: Jam 78 vjeçar, i kam miliona dollar në bankë mirëpo tani jam i vetmuar

Morgan Freeman: Jam 78 vjeçar, i kam miliona dollar në bankë mirëpo tani jam i vetmuar

“Më dëgjoni dhe merrni masa nëse doni që ta ndryshoni ardhmërinë tuaj. Dëshiroja që dikush edhe mua të më kishte këshilluar si i ri këtë që do t'ua them juve”

“Jam 78 vjeçar dhe besoj se nuk kam edhe shumë...

Shipkovica Një Vit Pas Përmbytjeve, Banorët Ende I Kanë Të Freskëta Kujtimet

Shipkovica Një Vit Pas Përmbytjeve, Banorët Ende I Kanë Të Freskëta Kujtimet

Shtëpitë ndërtohen, të dashurit tanë që i humbën në këtë tragjedi nuk mund t’i kthejmë. Sa jam i gëzuar për shtëpinë e re, po aq dhimbje ndjej për mbesën time Erinën e cila ditën e kobshme ishte në shtëpinë tonë.

Programet Verore Janë Shumë Të Dobishme Për Nxënësit

Programet Verore Janë Shumë Të Dobishme Për Nxënësit

Fëmijët e arsimtares Gylseren, një ndër nxënësit më të dalluar në kolegjin Jahja Kemal.

Nxënësit E Bllacës Para Dite Shtetas Të Kosovës, Pas Dite Shtetas Të Maqedonisë

Nxënësit E Bllacës Para Dite Shtetas Të Kosovës, Pas Dite Shtetas Të Maqedonisë

Lagja E Bardhëve Të Fshatit Bllacë Apelojnë Për Ndihmë

Fshati Bllacë është një fshat që gjendet afër kufirit Maqedoni-Kosovë, fshat që ka afër 80-90 shtëpi me 450 deri 500 banorë.

Mjekët E Rinj Ardhmërinë E Shohin Në Klinikat Gjermane

Mjekët E Rinj Ardhmërinë E Shohin Në Klinikat Gjermane

Në Gjermani çdo mjeku të ri që fillon me punë specializimin ia siguron klinika.

Shërbimi Cilësor Dhe Pajisjet E Sofistikuara E Bëjnë Të Veçantë Klinikën “Dendia”

Shërbimi Cilësor Dhe Pajisjet E Sofistikuara E Bëjnë Të Veçantë Klinikën “Dendia”

Dashurinë ndaj profesionit tim e kam trashëguar nga babai

Ata s’kanë nevojë për internet dhe para

Ata s’kanë nevojë për internet dhe para

Chang Tang-Pa është fisi që jeton në kufirin tibetiano-indian, rrëzë Himalajeve, tërësisht të shkëputur nga pjesa tjetër e botës.

Me pagat aktuale qytetarët në vendin tonë luftojnë për mbijetesë

Me pagat aktuale qytetarët në vendin tonë luftojnë për mbijetesë

Situata ekonomike detyron qytetarët të braktisin vendin, prijnë mjekët, inxhinerët dhe ata të teknologjisë informtive

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.