Hakan Shukur, Nga 'Sulltan' Futbolli, Në Shërbyes Kafeneje

Hakan Shykyr, Nga 'Sulltan' Futbolli, Në Shërbyes Kafeneje

Në Palo Alto të Kalifornisë ekziston një kafene, ku një person i gjatë dhe i spikatur, pak mbi të 40-at, përshëndet ata që hyjnë, u tregon atyre menynë, mbledh pjatat dhe gotat në tavolinat ku klientët janë larguar, e ndodh...

Shpresa Sinani një jetë të tërë në shërbim të arsimit dhe edukimit të fëmijëve

Shpresa Sinani një jetë të tërë në shërbim të arsimit dhe edukimit të fëmijëve

Bisedë më intelektualen, mësuesen, aktivisten dhe humanisten shqiptare nga Tetova, Znj. Shpresa Sinani.

KOMPANIA HASELT E PRANISHME NË SHUMË VENDE TË BOTËS

KOMPANIA HASELT E PRANISHME NË SHUMË VENDE TË BOTËS

Hajan Selmani është një sipërmarrës, lider, inxhinier i softuerit dhe shumë aktiv në lëmin e diskutimeve për temat e teknologjisë dhe motivimit. Për momentin ai është udhëheqës dhe pronar i kompanisë HASELT, që llogaritet si njëra ndër kompanitë më të...

Fjalët e një profesori që duhet t’i lexoni…

Fjalët e një profesori që duhet t’i lexoni…

Një ditë një profesor universiteti i pyeti studentët e tij, se sa mendonin se peshonte shishja e ujit që ai po mbante në dorë. “500 gramë” tha një student. “600 gramë” bërtiti një tjetër pas tij. Profesori pa drejt tyre...

Gjyshja që pikturon duke përdorur programin MS Paint

Gjyshja që pikturon duke përdorur programin MS Paint

Disa gjyshe e kalojnë kohën duke u përkujdesur për nipat apo mbesat, disa duke mbjellë lule, disa duke punuar shtiza etj, por 87-vjeçarja Concha Garcia Zaera është duke shijuar një pasion ndryshe nga shoqet e saj. Ajo pikturon, duke përdorur...

80-vjeçari nga Valencia, studenti i pazakontë i programit “Erasmus”

80-vjeçari nga Valencia, studenti i pazakontë i programit “Erasmus”

Miguel Castillo, një noter në pension nga Valencia, nuk është studenti i zakonshëm i programit “Erasmus”.

 Babai i 3 vajzave dhe gjysh i 7 nipërve e mbesave, po përgatitet të nisë eksperiencën e re universitare në Itali.
Kujt ja merrte mendja, në Paris çadrat riparohen nga usta Thierry Millet

Kujt ja merrte mendja, në Paris çadrat riparohen nga usta Thierry Millet

Thierry Millet mund të jetë një ndër të vetmit persona të mbetur në Europë i cili ushtron një profesion  shumë interesant e të rrallë. Ai ka një dyqan të vogël në qendër të Parisit, ku riparon gjithë pasion çadrat e...

Pasuria e bujkut të varfër…

Pasuria e bujkut të varfër…

Një mbret kishte dalë për të shëtitur dhe pa një bujk që po punonte tokën. Ai pa se bujku ishte i gëzuar dhe e pyeti bujkun:

-O bujk po shoh se je i gëzuar me punën tënde në këtë tokë,

Lajmet e fundit

Zaman Maqedoni

ZAMAN.MK ©
1994 - 2020 - TË GJITHA TË DREJTAT JANË TË REZERVUARA.
Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren pa lejen paraprake të redaksisë.

Zaman Maqedoni